Welgekomen Emilie – Nieuwe stagiaire in alpha.b

Aangenaamkennismaken, mijn naam is Emilie Borremans; student kantoor – administratie en ik ben de nieuwe stagiaire in Alpha-b.

Als de fiere belg die ik ben, reisde ik af naar de Côte d’azur. Waarschijnlijk moeilijk te geloven, maar nee, het was niet enkel  de krokante broodjes en de smakelijke wijntjes die mij verleid hebben om de wafels en de pinten achter te laten in Belgiê.

Mijn terugkomst in Nice is om een « level-up » te geven aan mijn Alpha-b ervaring. Zoals vele an jullie niet weten waren mijn eerste stapjes in Alpha-b in 2016. Het allereerste jaar dat ik naar Nice kwam om te genieten van de palmbomen en de azuur blauwe stranden, maar vooral om frans te leren. Op 17-jarige leeftijd, met geen idee van de taal, begon ik een intensieve cursus dat normaal gezien enkel 4 weken zou duren, maar is uitgelopen tot 2 maanden. En toen kwam ik terug, de volgende zomer, en nog eens, en nog eens.

Ik kan met trots zeggen dat ik een lang parcours heb afgelegd in het proces om frans te leren. Van helemaal onderaan waar ik mijn mama heb moeten bellen want ik wist niet hoe ik een glas water moest vragen bij aankomst in mijn gastgezin. Tot nu capabel zijn  om mijn eigen motivatiebrief, cv, solicitaties, en het vinden van de weg in het mooie Nice. Dit process, van het frans leren was alles buiten saai, vervelend, moeilijk. Voor de eerste keer ontdekte ik een leuke manier van leren, een taal leren is niet enkel zoveel mogelijk woordjes kennen. Frans leren in Alpha-b was makkelijk en leuk.

 

Naast een gepassioneerde taal student, hou ik ook van sporten. Ik geniet van het gezond en voldane  gevoel na een workout. Al een geluk, in België werk ik naast mijn studies als professionele danseres. De laatste jaren heb ik geweldige ervaringen gehad zoals dansen op Tomorrowland, voor Dimitri Vegas & Like Mike, We Can Dance festival, Belguims Got Talent, World Chocolate awards in Parijs etc… Maar voor op het moment zet ik mijn studies even op de eerste plek.

Een stage doen in Alpha.b is een erkenning voor alle vaardigheden die ik hier heb geleerd. Ik heb de meest geweldige, leerrijke, georganiseerde tijd in deze school. Met dank aan het geweldige team achter dit bedrijf.Het is dan ook een eer om deel uit te maken van dit bedrijf en nieuwe studenten, potientiële nieuwe student een helpende hand te geven en een welkom als warm als degene die ik heb gehad tijdens mijn unieke ervaring in Alpha-b.

Van nu af aan verwelkom ik jou in het secretariaat en zal ik mijn best doen om jouw veblijf even fantastisch te maken als de mijne. Als je me niet vind achter een bureau, dan gids en geniet ik van de activiteiten met Pacôme en hopelijk ook met jouw.

0 réponses

Laisser un commentaire

Rejoindre la discussion?
N’hésitez pas à contribuer !

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.